Publicado 06/10/2022 12:04

Estudiants d'un col·legi major a Madrid intimiden les seues veïnes al crit de "ninfòmanes", "putes" i "us anem a follar"

Alumnes d'un col·legi major de Madrid intimiden les seues veïnes al crit de "ninfòmanes" i "putes"
TWITTER DE RITA MAESTRE

   MADRID, 6 Oct. (EUROPA PRESS) -

   Les xarxes socials han tornat viral un vídeo en el qual estudiants del col·legi major Elías Ahuja --masculí-- intimiden les seues veïnes del CMU Santa Mónica --femení-- proferint crits com "ninfòmanes", "putes" i "us anem a follar".

   Les imatges, que van tindre lloc diumenge passat, arranquen amb un sol estudiant que exclama: "Putes, eixiu de les vostres conilleres, conilles. Sou unes putes ninfòmanes. Us promet que aneu a follar a totes".

   El que podia semblar un estudiant aïllat canvia quan després de cridar "Anem Ahuja!" s'obrin alhora totes les persianes de l'edifici i la resta de col·legials comencen a proferir crits i a colpejar la façana.

   Des de la direcció del col·legi major han condemnat l'episodi i han assegurat que atempta contra el Reglament de Règim Intern del centre que en "casos greus" com aquest inclouen l'expulsió.

   A més, en un comunicat, demanen disculpes al centre veí i han marcat com a obligatòria la participació dels col·legials en conferències de "sensibilització" i la seua col·laboració en activitats de voluntariat.