Publicado 20/10/2021 15:31CET

La Fundació La Caixa premia 10 projectes socials per les transformacions que han aconseguit

Projecte 'Empleando a medida' de Servicios e Iniciativas Laborales de Calzada de Valdunciel (Salamanca), un dels premiats per la Fundació La Caixa
FUNDACIÓN LA CAIXA

   BARCELONA, 20 oct. (EUROPA PRESS) -

   La Fundació La Caixa ha reconegut a deu projectes socials que han aconseguit una transformació directa en la societat, en la sisena edició dels Premis a la Innovació Social 2021.

   En un comunicat aquest dimecres, la fundació ha explicat que els guardons s'han entregat en un acte en Caixaforum Madrid presidit per la vicepresidenta primera i ministra d'Economia, Nadia Calviño, i el director general de l'entitat, Antoni Vila.

   Els projectes reconeguts a Catalunya són 'Mòdul', de la Fundació Contorno Urbano de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona); 'Mentoria per a la inclusió' de l'Associació Quilòmetre Zero de Barcelona i Tarragona; i 'Donem vida al bosc' de la Fundació Privada Integra Pirineus de Fígols i Alinyà (Lleida).

   A més han rebut premis la YMCA de Badajoz; 'Igualando al sur' de l'Associació Entre Amigos de Sevilla; 'Mujeres sembrando igualdad en el ámbito rural' de l'Associació Garaldea de Morata de Tajuña i Chinchón (Madrid); i el 'Programa Contexto' de l'Associació PSIMA de València, Castelló de la Plana i Gandia (València).

   També 'Empleando a medida' de Servicios e Iniciativas Laborales de Calzada de Valdunciel (Salamanca); 'Empresas comprometidas y responsables con la inserción laboral de personas con VIH y otros colectivos en riesgo de exclusión social' de Trabajando en Positivo de Madrid; i Tardes de Garaje de l'Associació Garaje de Madrid.

   Per a aquesta edició s'han concedit premis d'entre els 602 projectes seleccionats en les convocatòries socials de 2019, i estan dotats amb 15.000 euros per premi.

colaboracio