Fundación Vicky Foods premia un projecte de reformulació de productes de pastisseria per a fer-los més saludables

Premi Fundación Vicky Foods
VICKY FOODS
Publicado: jueves, 2 febrero 2023 18:52

   VALÈNCIA, 2 Feb. (EUROPA PRESS) -

   La Fundación Vicky Foods i el Centre d'Innovació en Nutrició i Salut de la companyia (CINS) han celebrat aquest matí l'acte d'entrega del premi 'Fundación Vicky Foods a la investigació en nutrició i salut', que ha recaigut en el treball d'investigació 'Reformulació de productes de brioixeria/pastisseria més saludables i sostenibles'.

   Elaborat per l'enginyera en Agroindustria Alimentària, Katherine Gutiérrez Luna, en la Universitat de Navarra, el treball guanyador està dotat de 10.000 euros, segons ha explicat la companyia en un comunicat .

   Amb aquest guardó, que compleix la seua segona edició, el holding internacional d'alimentació busca reconéixer la tasca de la investigació i el seu desenvolupament en el camp de la innovació tecnològica per a la producció i aprofitament de productes, de la millora del perfil nutricional, dels projectes 'clean label', els aliments funcionals i l'alimentació personalitzada.

   El CEO de Vicky Foods, Rafael Juan, ha afirmat durant l'esdeveniment que aquest premi mostra el "compromís" de la firma amb "la investigació en productes, tècniques i processos que aporten innovació al sector de l'alimentació i la salut, i constitueix un reconeixement a la tasca d'investigadors que amb els seus treballs o projectes permeten descobrir nous coneixements i una superior comprensió en l'àmbit científic i tecnològic".

   L'esdeveniment, que s'ha dut a terme en el Centre d'Innovació de Vicky Foods, situat dins del complex de la companyia a Vilallonga (València), ha comptat amb la presència de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro; el secretari autonòmic d'Agricultura, Roger Llanes, i la secretària autonòmica d'Innovació i Transformació Digital, Marian el Campello, entre uns altres.

   La consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha destacat la capacitat del teixit empresarial valencià per a "adaptar-se a una indústria que necessàriament ha d'apostar per la sostenibilitat i la salut en la producció d'aliments, al mateix temps que ajude models que prime la cura del planeta i a la lluita contra l'obesitat".

   Navarro també ha posat en valor "la importància de la innovació tecnològica i la investigació per a seguir desenvolupant models de producció més responsables amb el medi ambient".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià