Publicado 22/10/2021 18:03CET

Una furgoneta que transportava material radioactiu pateix un accident a Oliva

Una furgoneta que transportava material radioactiu pateix un accident a Oliva (València)
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS DE VALENCIA

   VALÈNCIA, 22 oct. (EUROPA PRESS) -

   Una furgoneta que transportava material radioactiu, en concret un aparell per a mesurar la densitat del sòl, ha patit un accident amb un altre vehicle en la carretera N-332 al seu pas per Oliva (València), segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

   El sinistre ha ocorregut poc després de les 12.30 hores d'aquest divendres en col·lisionar els dos vehicles i fins al lloc han acudit dotacions de bombers d'Oliva i Gandia i comandaments del Consorci, encara que finalment no han hagut d'excarcerar a ningú.

   Els bombers han romàs al lloc de l'accident de manera preventiva ja que un dels vehicles implicats transportava una mercaderia perillosa amb material radioactiu. Així, per precaució, els bombers s'han quedat en la zona a l'espera que els tècnics especialistes acudiren a retirar i transportar aquest aparell.

   Finalment, els bombers s'han retirat després que els tècnics de l'empresa hagen realitzat els mesuraments corresponents i han traspassat el material a un altre vehicle per al seu trasllat.

colaboracio