Publicado 28/07/2021 14:39CET

La Generalitat ajuda amb més de 74.000 euros a les universitats per a realitzar accions sobre l'Estatut d'Autonomia

   VALÈNCIA, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha publicat aquest dimecres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la concessió de subvencions a les universitats de la Comunitat Valenciana per a la realització d'actuacions relacionades amb el desenvolupament de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana i la promoció de l'autogovern, així com amb la responsabilitat social.

   La quantia d'aquestes ajudes ascendeix a 74.966,57 euros. Els beneficiaris d'aquesta convocatòria són la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universitat de València, la Universitat d'Alacant, la Fundació Universitat Catòlica de València-Sant Vicent Màrtir i la Universitat Internacional de València.

   El nombre total de sol·licituds presentades ha sigut de 19, de les quals quinze corresponen a la realització d'actuacions relacionades amb el desenvolupament de l'Estatut d'Autonomia i la promoció de l'autogovern, i quatre es refereixen a activitats vinculades amb la responsabilitat social, segons ha detallat la Generalitat en un comunicat.

   En concret, aquesta resolució arreplega que les subvencions concedides estan relacionades amb l'organització de congressos, jornades, trobades, conferències, xarrades o taules redones relacionades amb el desenvolupament de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana i la promoció de l'autogovern, així com amb la responsabilitat social, o bé amb l'edició de publicacions relacionades amb les actuacions objecte de la convocatòria.

colaboracio