Gómez fixa com a "punt de trobada" per a la nova Nau "el model del Botànic", sense "subordinació"

Publicado 21/6/2019 16:29:42CET
PSPV-PSOE

VALÈNCIA, 21 Jun. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del PSPV en l'Ajuntament de València i secretària general d'aquesta formació en la ciutat, Sandra Gómez, ha destacat aquest divendres que per als socialistes el "punt de trobada" per a conformar un nou govern de coalició i progressista en la ciutat entre aquesta formació i Compromís és "un model com el Botànic", l'executiu autonòmic que aquests dos partits i Unides Podem.

Així, ha defès "un verdader govern de coalició" en el qual es perceba "una voluntat conjunta de coordinar" i de "prendre conjuntament les decisions" sense "subordinació" entre les forces que ho integren i sense "paternalisme". "Nosaltres seguim apostant per un model com el Botànic --al que ha definit com a "model d'èxit"--, en el qual realment hi ha voluntat de desenvolupar un programa de govern conjuntament" per part de "les formacions progressistes", ha ressaltat.

Gómez ha assegurat que eixe és "un bon model" que "ha funcionat" a València i en la Generalitat i ha insistit que és la proposta per la qual advoquen els socialistes. El seu portaveu municipal s'ha pronunciat d'aquesta manera després de la Junta de Govern Local extraordinària celebrada aquesta jornada en el consistori i després de la reunió de la comissió negociadora Compromís-PSPV per a conformar un nou executiu municipal.

Contador
colaboracio