Identificat el cos recuperat com el d'Emiliano Sala

England Premier League - Cardiff City vs AFC Bournemouth
Mark Kerton/PA Wire/dpa
Publicado 8/2/2019 10:52:32CET

MADRID, 8 Feb. (EUROPA PRESS) -

El cos sense vida rescatat fa 24 hores va ser identificat aquest dijous com el del futbolista argentí Emiliano Sala, tal com va informar la Policia després d'analitzar el cadàver recuperat el dimecres a la nit de les restes de l'avió en el fons del mar del Canal de la Mànega, sinistrat el passat 21 de gener.

"El cos portat al Port de Portland ha sigut formalment identificat com el futbolista Emiliano Sala. Les famílies han sigut informades. Els nostres pensaments estan amb ells", va informar a través del seu compte de Twitter la Policia de Dorset.

La línia tràgica del succés va arribar a la seua fi 18 dies després que el Piper Malibu desapareguera de les pantalles del radar a 2.300 peus després de sol·licitar el seu descens en passar per Guernsey. La cerca de Sala i el pilot David Ibbotson es va donar per impossible als tres dies, per a començar la cerca en el llit marí.

La Subdivisió d'Investigació d'Accidents Aeris (AAIB) es va fer càrrec de la cerca que va començar a donar resultats el diumenge, quan va ser localitzat l'avió. Aquest dilluns es va confirmar la presència d'un cos que va ser recuperat dimecres, en "condicions molt adverses" per les quals seguien sense traure l'aeronau.

Les causes de l'accident encara es desconeixen i el pilot segueix desaparegut. No obstant açò, els exàmens forenses van acabar amb la incertesa de la família Sala, qui havia fitxat recentment pel Cardiff als seus 28 anys.

EL CARDIFF OFEREIX LES SEUES "MÉS SINCERES" CONDOLENCES

El club gal·lés va llançar un comunicat en quant es va conéixer la notícia pel qual confirmaven "amb gran tristesa" la informació de la Policia de Dorset. "Les famílies del Sr. Sala i el pilot David Ibbotson ja han conegut aquesta notícia i continuaran rebent el suport d'especialistes en relacions familiars", va prosseguir.

"Oferim nostres més sinceres condolences a la família d'Emiliano. Ell i David (el pilot) romandran per sempre en els nostres pensaments", va concloure el conjunt britànic.

colaboracio