Publicado 26/09/2022 18:21

El Jazz&Cooking Fest celebra tres jornades itinerants gastro-musicals a Requena, Xàtiva i València

El renovat Jazz & Cooking Fest presenta tres jornades d'esdeveniments gastro-musicals
LA MARINA DE VALÈNCIA

   VALÈNCIA, 26 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El festival Jazz & Cooking Fest celebra aquest mes una "renovada" edició per a 2022 amb una proposta itinerant de tres jornades d'esdeveniments gastro-musicals de 12 hores de durada, que reuneixen en una sola activitat i recinte música jazz i de banda amb experiències gastronòmiques i que tindran lloc a Requena, Xàtiva i València.

   L'esdeveniment ha sigut organitzat per les productores Vector Sounds i Soler Nácher Música amb la coproducció del Grup La Sucursal. També han col·laborat el Patronat Provincial de Turisme, La Marina de València, els consistoris de Requena i Xàtiva, Generalitat Valenciana, Mediterranew Musix i Cervezas Alhambra, segons ha informat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

   En aquesta edició de 2022 les seus del festival seran el Castell de Requena (dissabte 15 d'octubre), es Castell de Xàtiva (dissabte 22 d'octubre) i, com a tancament, La Marina de València, en l'espai de la Marineta (29 d'octubre). Totes les jornades comencen les 12.00 hores i finalitzen a les 23.00 hores.

   En la jornada del dia 29, 'Molt de Gust a la Marina' --una iniciativa de la Direcció general de Desenvolupament Rural i La Marina de València-- presentarà productes de la Comunitat Valenciana juntament amb les propostes de jazz "més juvenils" en La Marineta. A més, en Veles e Vents tindran lloc diverses actuacions gastronòmic-poètiques que acompanyaran a les propostes musicals.

   En l'esdeveniment participaran destacats xefs de les tres localitats que presenten les seues creacions gastronòmiques amb productes autòctons.

PROPOSTA MUSICAL

   Paral·lelament, en la proposta musical participaran agrupacions amb orientació "jazzística" procedents també d'entitats locals: la Big Band Societat Musical Santa Cecilia, la Big Band Música Nova i la Societat Musical Poblats Marítims.

   Cadascuna de les jornades comptarà amb les actuacions d'intèrprets locals de jazz i propostes interdisciplinàries gastro-musicals. Totes elles es tancaran amb el grup del saxofonista i professor de Berklee College of Music, Javier Vercher, que presentarà el seu disc 'Agricultural Wisdom'.