Actualizado 24/07/2012 19:44

Joan Francesc Mira presidix la nova junta directiva d'ACPV

Junta Directiva De ACPV
PRATS I CAMPS

VALÈNCIA, 24 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'assemblea anual de socis i sòcies d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha aprovat la proposta de nova Junta Directiva presidida per Joan Francesc Mira, en què Eliseu Climent és president fundador. Este canvi continua el procés de renovació de l'organisme iniciat ja a l'assemblea de l'any passat, que va canviar el 50% dels membres, ha informat l'entitat en un comunicat.

Este procés de renovació respon a la decisió d'"enfortir les estructures internes d'ACPV i a la creació d'equips que permeten la implicació de més persones a l'ocupació i alhora en la projecció pública i la representació de l'entitat".

En este sentit, l'any passat es va incorporar a la Junta un representat de la Secció d'Ensenyament d'ACPV (Tomàs Llopis), un representant de la Secció de Política Lingüística (Ferran Suay) i un altre de la Secció d'Economia i Empresa (Pau Caparrós), encarregats tots tres de coordinar els grups de treball respectius i de representar ACPV en estos àmbits. Ara, esta línia es reforça amb la incorporació d'un representant de la Secció de Joves (Andreu Yudici), elegit pels mateixos Joves d'ACPV.

Esta estructuració interna en seccions amb representants a la Junta amb àrees concretes de responsabilitat, es complementa amb l'elecció de Joan Francesc Mira com nou president, la creació de la figura de president fundador --que passa a ser ocupada per l'anterior president, Eliseu Climent-- i el nomenament de Vicent Martínez Sancho com a vicepresident.

PROJECCIÓ PÚBLICA

L'objectiu d'estos canvis és ampliar la projecció pública de l'entitat, permetre que el nou president fundador puga també disposar de més temps per al seu treball en altres institucions relacionades amb la nostra entitat (que també requerixen en este moment un esforç suplementari), i alhora garantir una presidència d'Acció Cultural amb més capacitat de representació i interlocució.

La Junta es completa amb Carles Solà, representant d'ACPV a Barcelona davant de les institucions i entitats catalanes amb les quals mantenim una relació especial, i de Toni Gisbert com a secretari i, per tant, responsable de l'execució dels acords de la Junta i de la coordinació de les seues Seccions i àrees de responsabilitat.

A més, l'assemblea ha fixat com objectius estratègics per al curs pròxim el creixement en implantació territorial i socis, la continuïtat del pla d'estabilitat econòmica de l'entitat amb una particular atenció a l'augment progressiu de les partides d'ingressos propis per diverses vies, i la consolidació de la renovació interna amb el treball de les Seccions i l'estructuració territorial dels nuclis locals d'ACPV.

colaboracio