Publicado 21/06/2021 18:37CET

L'empresa 'Oh My Cut!' reprèn el seu pla d'expansió i busca aconseguir els 100 salons per tota Espanya

L'empresa 'Oh My Cut!' reprèn el seu pla d'expansió i busca aconseguir els 100 salons per tota Espanya
OH MY CUT!

   ALACANT, 21 juny (EUROPA PRESS) -

   La cadena de perruquería i bellesa 'Oh My Cut!', que compta amb un 100% de capital alacantí entre el grup empresarial il·licità Alzis i altres inversors de la província, ha anunciat que reprèn el seu pla d'expansió amb el qual pretén aconseguir els 100 salons com a "primer gran objectiu".

   Per açò ha començat ja a processar les sol·licituds de franquícies rebudes en aquests mesos amb la intenció d'obrir nous salons en tot el territori nacional. Així mateix, també ha reforçat l'equip directiu amb diverses persones d'experiència amb "una forta motivació i il·lusió", segons ha informat l'empresa en un comunicat.

   "Reprenem l'expansió després d'aquest període amb l'ambició de fer créixer el nostre parc de franquiciats després de la fi d'aquest cicle de consum. No tenim pressa, volem ser sòlids en el nostre creixement, però amb el pas dels mesos anirem prenent velocitat" ha explicat Vicente Coves, director executiu de la firma.

   Així ha confirmat que "el primer gran objectiu", dins del seu actual pla estratègic, és aconseguir els 100 salons en un termini "no molt llunyà". Igualment, sobre les noves incorporacions, ha destacat que venen de "grans trajectòries" en el món del propi sector, de la distribució especialitzada, del sector franquícies i algun franquiciat que se suma als òrgans decisoris per a "aportar una visió més propera i realista".

   "Comptem amb un model d'expansió ferma i atractiva amb possibles franquiciats que s'identifiquen amb nosaltres en valors i model de negoci. Tenim molt en compte la il·lusió per emprendre, la capacitat de gestió i l'experiència en el sector", ha afegit.

   Amb quasi 15 anys d'experiència en el món de la perruquería i la bellesa, la firma dona ocupació a 300 persones en 63 salons que té en 18 ciutats de tota Espanya. La marca dona servici a 28.000 clients cada mes amb un volum de negoci que va superar els 12 milions d'euros en 2019.

colaboracio