Publicado 21/01/2022 15:42

L'EMT rebutja una publicitat antiabortista en les seues marquesines i Ribó explica que era contrària a la seua ètica

Archivo - Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT de València
EMT/AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo

   VALÈNCIA, 21 gen. (EUROPA PRESS) -

   L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha rebutjat una publicitat antiabortista a les marquesines que té distribuïdes per les parades d'autobús de la ciutat i l'alcalde, Joan Ribó, ha explicat que la companyia pública ha adoptat eixa decisió perquè aquesta era contrària a la seua ètica.

   Ribó ha detallat que l'EMT "té una normativa ètica" que no contempla "un plantejament d'aquest tipus". El primer edil s'ha pronunciat d'aquesta manera preguntat per aquest assumpte després de participar en la presentació de nous agents i vehicles de la Policia Local.

   "Ho han retirat per una qüestió ètica", ha respost Joan Ribó. Després d'açò, ha exposat que "l'EMT té una normativa ètica" que no preveu una proposta així. "Un plantejament d'aquest tipus es considerava contrari als principis ètics i els han retirat", ha apuntat.

   El responsable municipal ha agregat que açò li pareix "absolutament normal". Així, ha considerat que "és bo que no tota la publicitat siga vàlida" i ha opinat que en aquest cas hi havia "una sèrie de fronteres" que s'"estaven depassant d'una manera clara".

colaboracio