'Light as feathers' de Rosanne Pel, guanyadora del Premi Lluna de València a la millor pel·lícula en Cinema Jove

Publicado 28/6/2019 15:00:51CET
CINEMA JOVE

Agnès Patron es porta el premi al millor Curtmetratge per 'L'heure de l'ours' i 'BIP', de Vincent Bossel, guanya el premi de Webseries

VALÈNCIA, 28 Jun. (EUROPA PRESS) -

'Light as feathers', de Rosanne Pel, és la pel·lícula guanyadora del Premi Lluna de València de la 34 edició de Cinema Jove. La cinta "indaga en els orígens de la violència sexual" a través de la relació de codependència d'una mare "manipuladora i dominant" amb el seu fill de 15 anys, que trasllada la seua "confusió emocional" al vincle afectiu que té amb la seua veïna de 13, de la qui abusa tant físicament com emocionalment.

Els premiats s'han anunciat aquest divendres en una roda de premsa que ha oferit el director del festival Carlos Madrid, juntament amb representants dels diferents jurats: Francesco Carril (Llargmetratges), María Manero (Curtmetratges) i María Albiñana (Websèries).

En la secció de Curtmetratges, la guanyadora ha sigut la francesa Agnès Patron, amb 'L'heure de l'ours', una cinta que enguany també ha competit en el festival de Cannes. En paraules de Manero, aquest curtmetratge presenta una "poderosa posada en escena" i una "reflexió sobre la violència heretada".

Per la seua banda, en la secció de Websèries el premiat és el suís Vincent Bossel, que amb només 23 anys s'ha alçat amb aquest guardó per 'BIP'. La sèrie se centra en l'hobby d'una caixera: observar i imaginar la vida dels clients.

colaboracio