Localitzen al fons del mar l'avió desaparegut en què viatjava Emiliano Sala

England Premier League - Cardiff City vs AFC Bournemouth
Mark Kerton/PA Wire/dpa
Publicado 4/2/2019 10:31:17CET

MADRID, 4 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'avió desaparegut el passat 21 de gener en què viatjava el futbolista argentí recentment fitxat pel Cardiff Emiliano Sala, juntament amb un pilot, va ser trobat aquest diumenge al fons del mar del Canal de la Manxa.

Segons informen 'Sky Sports News' des d'Anglaterra i el diari 'Olé' des d'Argentina, l'avió va ser trobat sobre les nou de la nit i la notícia hauria sigut traslladada a la família del jugador i del pilot David Ibbotson, els dos desapareguts.

La recerca dels cossos havia cessat tres dies després de conèixer la desaparició, perquè les autoritats de l'illa de Guernsey van comunicar que "les possibilitats de supervivència" eren "extremadament remotes".

Dimecres passat, l'organisme britànic Air Accidents Investigation Branch (AAIB), encarregat d'investigar els accidents aeris, va anunciar la troballa en una platja de Surtainville, al nord de França, de les restes de l'avió.

L'organisme va iniciar aleshores la recerca submarina amb l'ajuda d'un vaixell d'inspecció especialitzat que va acabar donant resultat aquest diumenge, quan van començar les tasques per traure l'aeronau sense confirmar la presència dels cossos, dues setmanes després que el Piper Malibu desapareguera de les pantalles del radar a 2.300 peus després de sol·licitar el seu descens quan passava per Guernsey.

colaboracio