El major creuer del món atraca en el Port de València

El creuer Symphony of the Seas a València
VALENCIAPORT
Publicado 22/10/2018 17:33:32CET

VALÈNCIA, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

'El Symphony of the Seas', el major creuer del món, ha atracat aquest diumenge en el Port de València. Era la primera vegada que aquest vaixell de la companyia Royal Caribbean i de 362 metres d'eslora visitava la ciutat.

En un comunicat, el port ha explicat que, com marquen els cànons mariner/portuaris, en aquesta estada inaugural, el vaixell i el recinte portuari han intercanviat mètopes per a recordar l'arribada del que es considera el major creuer del món.

La directora comercial de l'Autoritat Portuària de València (APV), Mar Chao, ha entregat al capità del creuer un "socarrat" de motius mariners, amb la llegenda al·lusiva a l'esdeveniment. Per la seua banda, el capità del Symphony, Rick Sullivan va obsequiar la representant de l'APV amb una imatge commemorativa de l'escala inaugural del vaixell a València.

El 'Capità Rick' s'ha mostrat "molt satisfet" per la capacitat del port de València, "les seues excel·lents instal·lacions i la professionalitat dels pràctics i dels servicis portuaris", mentre que per a Chao l'arribada del vaixell "demostra que el trànsit de creuers és una aposta clara de Valenciaport".

El 'Symphony of the Seas' és el vaixell més innovador de la flota que reuneix les mes noves instal·lacions de Royal Caribbean entre les quals destaquen: el tobogan més alt en alta mar, dos simuladors de surf per als amants d'aquest esport i una tirolina de vertigen de 25 metres de llarg i suspesa a nou cobertes d'altura.

A més, compta amb el Bionic Bar, on un barman robot es posa darrere la barra per a atendre les comandes dels clients, així com amb una pista de running i un oasi de vegetació enmig del vaixell, amb agradables restaurants d'especialitat i amb zones enjardinades que doten de frescor a l'interior del vaixell.

colaboracio