Actualizado 30/09/2022 14:16

Mas no ha decidit si es presentarà a les primàries de Compromís i creu que "no és el moment" de pensar en eleccions

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Aitana Mas
Jorge Gil - Europa Press

   ALACANT, 30 Sep. (EUROPA PRESS) -

   La vicepresidenta del Consell i coportaveu d'Iniciativa (un dels tres partits que formen Compromís), Aitana Mas, no ha decidit si es presentarà a les primàries de la coalició i ha considerat que "ara mateix no és el moment" de pensar en clau electoral.

   Així s'ha manifestat Mas en declaracions després de la roda de premsa del Ple del Consell a Alacant, en ser preguntada per l'anunci de Joan Baldoví de presentar-se a les primàries. Allí, ha assenyalat que és una decisió que té damunt de la taula" i que valorarà però considera que ara mateix seria "irresponsable" per la seua banda.

   "En el meu cas, tenint les competències que tinc, crec que la ciutadania no està reclamant-nos saber quin és el nom que apareixerà en la papereta al maig, sinó saber com la política pot ajudar-los a aconseguir una vida més feliç", ha assenyalat.

   Mas ha insistit que "seria irresponsable" per la seua banda entrar en una "batalla electoral", i ha assenyalat que "respecta la decisió" de Baldoví, encara que ha afegit: "En un context econòmic com en el qual estem ara, la ciutadania no ens està reclamant saber qui és el cap de llista al maig, sinó saber com arribarà a final de mes. Jo tinc eixa sensibilitat i ara mateix no és el moment".