Publicado 2/7/2020 17:53:37 +02:00CET

Mercadona anuncia que invertirà 72 milions d'euros enguany per a millorar la seua eficiència i servici a Alacant

Un model de tenda eficient de Mercadona.
MERCADONA

ALACANT, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

La cadena Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha anunciat que invertirà aquest 2020 72 milions d'euros per a millorar la seua eficiència i servici dels seus locals i per a contribuir a impulsar l'activitat econòmica i tractar de contrarestar les conseqüències econòmiques i socials provocades per la crisi sanitària en aquesta província.

Aquesta inversió es destina a l'obertura d'un total de cinc nous supermercats a Alacant enguany, i a la reforma d'altres nou, per a adaptar-los al nou Model de Botiga Eficient i poder comptar amb un total de 47 supermercats amb aquest nou model, caracteritzat per millorar l'experiència de compra dels seus "caps" (clients), ha comentat la companyia.

També s'implantarà la nova secció 'Llest per a Menjar' en 27 botigues i se seguirà impulsant el projecte Frescos Global, que incorpora importants millores en les seccions de frescs, aconseguint una major adaptació a l'assortiment local.

A més, aquest impuls inversor també tindrà un impacte indirecte en la creació d'ocupació en la província d'Alacant, ja que més de 100 persones i tècnics de diferents oficis treballaran en cadascuna de les reformes i obertures que es realitzen.

Segons Luis Consuegra, director provincial de Relacions Externes de Mercadona: "Des de l'any 1985, en què es va produir l'obertura de la primera de les nostres botigues en la província d'Alacant, no hem deixat de consolidar el compromís que la companyia manté amb aquesta província, on ja comptem amb 98 botigues".

colaboracio