Més de 20 morts en un atemptat suïcida contra una mesquita a l'est de Nigèria, segons un testimoni

Lloc del triple atemptat a Maiduguri, Nigèria
NEMA
Publicado 21/11/2017 11:29:38CET

MADRID, 21 Nov. (EUROPA PRESS) -

Més de 20 persones han mort com a conseqüència d'un atemptat perpetrat per un terrorista suïcida este dimarts en una mesquita de la localitat de Mubi, a l'est de Nigèria, segons ha informat un testimoni dels fets consultat per l'agència de notícies nigeriana NAN.

El testimoni ha assegurat que un terrorista suïcida ha detonat la seua càrrega durant el primera pregària del dia, a les 5:00 hores, en una mesquita de Mubi, una localitat situada a l'Estat d'Adamawa. "He comptat 27 morts i 49 persones ferides que estaven sent traslladades a un hospital", ha explicat el testimoni, que s'ha identificat únicament com Danladi i que és resident de Mubi.

El president de la regió nord de Mubi, Alhaji Musa Bell, ha dit a l'agència de notícies NAN que hi ha "moltes víctimes" però que encara no pot facilitar un balanç de morts i ferits. "Hi ha moltes víctimes, inclosos morts, però no puc donar una xifra exacta perquè n'estem avaluant els danys", ha assenyalat.

Per la seua banda, el secretari executiu de l'Agència de Gestió d'Emergències de l'Estat d'Adamawa, Haruna Furo, ha dit que s'està traslladant a Mubi per avaluar la situació. Este atac ha sigut el primer que es registra a Mubi en els darrers tres anys, des que la localitat va ser alliberada del grup terrorista Boko Haram el 2014.

colaboracio