Publicado 25/01/2022 12:18

Mor un altre ferit de l'incendi de la residència de Montcada i les víctimes mortals ascendeixen a huit

Diversos agents en els voltants de la Residència de la Tercera Edat de Montcada on es va produir un incendi amb diverses víctimes mortals.
Rober Solsona - Europa Press

   VALÈNCIA, 25 gen. (EUROPA PRESS) -

   Una de les persones que va resultar ferida greu en l'incendi del dimarts de la passada setmana en la residència de Montcada (València) ha mort, per la qual cosa el nombre de víctimes mortals que cal lamentar a causa del sinistre ascendeix ja a huit.

   Segons ha informat la Conselleria de Sanitat, en el matí d'aquest dimarts ha mort un dels ferits que es trobava en situació de gravetat. Per la seua banda, altres sis persones afectades per l'incendi continuen ingressades en planta.

   En el moment de l'incendi, hi havia en la residència 81 usuaris. L'ala i l'habitació on es va declarar el foc estava ocupada per persones depenents, la qual cosa va dificultar les tasques d'evacuació d'aquesta part de l'edifici. Els usuaris van haver de ser rescatats un a un pels diferents servicis d'emergències, que van realitzar una cadena humana fins a posar fora de perill als ancians.

   Cinc dels residents van morir en el mateix lloc i tres d'ells, en centres hospitalaris: un el dimecres, hores després del sinistre, un altre diumenge passat i aquest mateix matí s'ha produït l'octau decés.