Publicado 17/09/2021 12:46CET

Mor la jove que va caure del Castell de Benidorm quan es feia una fotografia

Archivo - Arxiu - Hospital General Universitari d'Alacant,
Joaquín Reina - Europa Press - Archivo

   ALACANT, 17 set. (EUROPA PRESS) -

   La jove de 26 anys que va ser rescatada i reanimada el dimarts després de patir una caiguda accidental des de 20 metres pel balcó del Mediterrani del Castell de Benidorm (Alacant) ha mort després d'estar diversos dies ingressada a la Unitat de Reanimació de l'Hospital General d'Alacant, segons han confirmat Europa Press fonts sanitàries.

   L'incident va tindre lloc el dimarts, sobre les 18.10 hores, quan es va sol·licitar la intervenció del CICU per a assistir a una jove en parada cardiorrespiratòria després de caure pel balcó del Mediterrani quan es realitzava una fotografia al costat d'una amiga en el mirador.

   Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del SAMU i una altra de SVB, l'equip mèdic del qual va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada a la dona i altres tècniques d'estabilització fins que van aconseguir recuperar les seues constants vitals.

   Després de ser estabilitzada, va ser traslladada per politraumatisme i símptomes d'ofegament a l'Hospital General Universitari d'Alacant en l'ambulància del SAMU, on ha mort aquest divendres.

colaboracio