Publicado 21/10/2021 11:05CET

La I Mostra de Nanos i Gegants Valencians fa parada a Bocairent

Mostra de Nanos i Gegants Valencians 'Xicotets i grans'
GVA

   VALÈNCIA, 21 oct. (EUROPA PRESS) -

   La I Mostra de Nanos i Gegants Valencians 'Xicotets i grans' se celebrarà diumenge que ve, 24 d'octubre, a la localitat valenciana de Bocairent.

   L'activitat s'emmarca en les jornades culturals i festives dedicades a les manifestacions de la cultura popular, el cant valencià d'estil i la música de pols i pua en el marc d'activitats que organitza la Conselleria de Cultura a la capital cultural valenciana de La Vall d'Albaida.

   Les colles que participaran a Bocairent seran les dels pobles d'Ador, Alcoi, Benetússer, Bocairent, Borriana, Daimús i Ontinyent. L'acte està programat per al diumenge al matí i consistirà en la plantada de gegants, el ball de cadascuna de les colles i un ball final com a comiat.

   La Mostra va tindre una primera parada a València el passat 25 de setembre i finalitzarà el seu recorregut el pròxim 31 d'octubre a Alcoi.

   Aquesta mostra, que ha sigut impulsada a través de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants, compta amb un cartell dissenyat per l'il·lustrador valencià Manu Garrido.

colaboracio