Publicado 01/12/2021 17:53CET

La música torna a l'Arniches d'Alacant amb el concert de Queralt Lahoz

Queralt Lahoz
REMITIDA GVA

   ALACANT, 1 des. (EUROPA PRESS) -

   El Teatre Arniches d'Alacant rep aquest divendres, 3 de desembre, a les 20.30 hores, el directe de Queralt Lahoz, "una de les artistes emergents amb major projecció del moment".

   Amb el seu estil "únic és capaç de fusionar el rap, el flamenc, el R&B i la cobla sense que cap perda ni una mica de la seua ànima". La delegada de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) a Alacant, Alicia Garijo, ha dit que "és un gran exemple d'una línia de programació que ens encanta".

   "És una dona, innovadora, de gran qualitat musical, i amb una personalitat arrolladora que estem segurs que enamorarà al públic", recalca en un comunicat.

   Lahoz, nascuda en Santa Coloma de Gramanet on va migrar gran part de la seua família procedent de Granada, presenta 'Pureza', un treball travessat pels sons llatins i urbans: el soul, el 'hip-hop', el 'trap' i el 'dancehall', que dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre un aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontània en una revelació incontenible dels seus orígens.

   El seu treball emergeix de la seua tradició i es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seua vida i en la seua infància suburbana, per a traçar un pont entre passat, present i futur, que imprimix a la seua música un caràcter inconfusible. Amb aquesta combinació Queralt Lahoz desafia el convencional i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d'una supervivent.

colaboracio