La pluja deixa sense classe uns 18.500 alumnes d'una dotzena de municipis

Imatge d'arxiu de pluja a través d'una finestra
Europa Press - Archivo
Publicado 15/11/2018 17:53:10CET

VALÈNCIA, 15 Nov. (EUROPA PRESS) -

El temporal de pluges ha provocat aquest dijous la suspensió de classes en 16 municipis de la Comunitat Valenciana, en localitats com Gandia, Tavernes de la Valldigna o Vilanova de Castelló (València).

Tampoc hi ha classe en els municipis valencianes d'Ador, Almoines, Barx, Beniarjó, Benirredrà, La Font d'en Carròs, Palma de Gandia, Real de Gandia i Ròtova, segons ha informat la Conselleria d'Educació.

De la mateixa manera, també han cancel·lat la seua jornada lectiva els centres CEE El Somni d'Alacant i CEIP La Paz de Torrellano (Alacant). Sobre aquest últim centre, l'Ajuntament d'Elx ha precisat que s'ha suspès l'activitat lectiva hui i demà amb la finalitat de previndre possibles accidents davant les deficiències detectades en la instal·lació elèctrica.

A aquests municipis, que han confirmat la suspensió durant el matí, se sumen els valencians d'Alfauir, Oliva, Rafelcofer i Senyera, segons el balanç d'Educació fins a les 17 hores.

Emergències ha decretat per a aquest dijous el nivell roig o "extrem" d'alerta per pluges en el litoral sud de la província de València i taronja per a l'interior sud de València, el litoral nord d'Alacant i el litoral nord de Castelló, segons ha informat la Generalitat.

L'administració autonòmica recomana als ciutadans que s'informen a través dels canals d'informació oficials dels ajuntaments, de la Conselleria d'Educació i del 112.

Contador
colaboracio