Publicado 22/10/2020 15:42CET

El PP demana a Puig més test i rastreig i solucionar el problema dels MIR a més del toc de queda

El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reuneix amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig
GVA

VALÈNCIA, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha instat el president de la Generalitat, Ximo Puig, a aplicar més mesures sanitàries a més de la proposta del toc de queda, entre les quals es troba ampliar la capacitat de test i rastreig, dotar de més mitjans l'atenció primària, solucionar el conflicte dels MIR i no revertir la gestió de l'Hospital de Torrevella.

Així ho ha indicat la síndica 'popular' després de la reunió que ha mantingut amb el cap de l'executiu valencià, en la qual Puig li ha traslladat la seua idea de demanar en el Consell Interterritorial de Sanitat d'aquest dijous la declaració del toc de queda de 00.00 a 06.00 hores en tota Espanya.

Bonig ha demanat "informació real i verídica" a Puig per no "alarmar als valencians i dir-los la veritat i la realitat". La líder 'popular' ha criticat que Puig diguera dijous passat en seu parlamentària que la Comunitat "estava bé" i que el sistema sanitari "estava preparat per a una segona onada". No obstant açò, ha indicat que el president li ha traslladat: "Seguim estant millor, però era moment de prendre mesures".

A més, ha afegit, és "necessari que el Consell ajude tots aquells sectors que se'n van a veure limitats en la seua activitat amb aquesta decisió, sectors que han mostrat una actitud exemplar en tota aquesta pandèmia, perquè, si no, anem a pegats i els pegats no solucionen el problema".

La presidenta del PPCV ha assenyalat que el seu partit "ha mantingut una lleialtat crítica i incidim en la necessitat de la reforma de la normativa per a donar instruments jurídics a les CA perquè puguem actuar de manera conjunta i evitar que cada regió actue de forma diferent, perquè açò només crea incertesa. Demanem a Sánchez, com ha demanat el president nacional del PP, Pablo Casado, instruments legals eficaços".

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Las naves Voyager detectan nueva física única del medio interestelar

 2. 2

  Abascal comunica al Congreso un préstamo de 736.000 euros para comprar su nueva casa

 3. 3

  La juez deja en libertad al bailarín Rafael Amargo y los otros tres detenidos

 4. 4

  El Congreso aprueba por amplia mayoría los presupuestos del Gobierno de Sánchez e Iglesias

 5. 5

  Profesores catalanes avisan por carta al PSOE: "No es que el castellano vaya a desaparecer, es que es ya residual"