PSPV: "El Consell no va a rebaixar ni un mil·límetre la seua batalla per un finançament just per a aquesta Comunitat"

Publicado 20/7/2018 15:26:00CET

VALÈNCIA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts, Manolo Mata, ha assegurat que el govern del Botànic que presideix Ximo Puig "no va a rebaixar ni un mil·límetre la seua batalla per un finançament just per a aquesta terra". Així mateix, ha assenyalat que, malgrat que "és evident que en un mes i mig de govern de Pedro Sánchez la situació de la Comunitat ha millorat més que en set anys de govern de Mariano Rajoy, segueix sent insuficient".

En un comunicat, Mata ha recordat que aquest dijous en el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) "per primera vegada en la democràcia espanyola, una comunitat autònoma es va pronunciar diferent a la del seu partit a nivell estatal" en referència a l'abstenció del conseller d'Hisenda, el socialista Vicent Soler, sobre l'augment del dèficit al·legant que és una "bona mesura, però que es queda curta per a la Comunitat".

"Ja ningú pot discutir que per al president Ximo Puig, el conseller Vicent Soler i els socialistes valencians la prioritat és el poble valencià", ha expressat.

colaboracio