Publicado 23/04/2021 17:49CET

Puig confia en la responsabilitat de societat i defèn el nou horari en hoteleria: "Necessitem respirar"

Archivo - El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, (imatge d'arxiu)
@GENERALITAT - Archivo

   VALÈNCIA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha expressat aquest divendres la seua confiança en la "corresponsabilitat" de la societat valenciana i ha defès el nou horari en hoteleria fins a les 22.00 hores, coincidint amb el 'toc de queda' que restringeix la mobilitat en els carrers: "Necessitem respirar", ha apuntat.

   Puig ha realitzat aquestes declaracions en l'IX Congrés Nacional d'UGT-PV en ser preguntat per com se'n va a compatibilitzar l'obertura de locals d'hoteleria fins a les 22.00 de la nit, quan a la mateixa hora els ciutadans han d'estar ja a casa.

   Segons ha dit, es deixa una mica en mans de la pròpia activitat hostelera. "Cert que la lògica diu que si has d'estar a les 22.00 hores a casa, depèn de la distància a la qual estigues del restaurant o del bar doncs has d'actuar en conseqüència", ha apuntat

   El cap del Consell ha apel·lat a la "màxima prudència en aquest procés de desescalada". "Hem deixat obert perquè creiem en la corresponsabilitat de la ciutadania valenciana, que ha demostrat en aquest temps una enorme responsabilitat", ha ressaltat.

   Puig ha manifestat que es fia "absolutament de les valencianes i valencians", gràcies a els qui l'índex d'incidència acumulada està per davall de 50, en el mínim risc, confia també en la "bona voluntat de l'hoteleria" valenciana, que "ha patit molt", amb "les restriccions més importants d'Espanya.

   "Confie que tothom sabrà situar la seua responsabilitat, perquè anem molt bé però hem d'anar millor i cada dia que passa amb més vacunació, més possibilitats d'immunització de la immensa majoria. Necessitem respirar", ha conclòs.

Contador
colaboracio