Publicado 17/09/2021 10:47CET

Puig descarta un avançament electoral: "No està en la meua agenda, en els meus pensaments o en els meus somnis"

Ximo Puig en imatge d'arxiu
Jorge Gil - Europa Press

   VALÈNCIA, 17 set. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat que "en aquests moments" no està en la seua agenda un avançament electoral però ha advertit: "És evident que en política no es pot dir 'd'aquesta aigua no en beuré'".

   Puig s'ha pronunciat en aquests termes en una entrevista a la cadena SER, recollida per Europa Press, quan li han preguntat pels rumors d'un possible avançament electoral a la Comunitat Valenciana.

   El president ha asseverat que "en cap moment" hi ha "cap circumstància" que li faça pensar en un avançament electoral. "En aquest moment la meua única obsessió és la superació definitiva de la pandèmia. Tant de bo i prompte entrem en una fase de reactivació econòmica i social i en una recuperació emocional. Aquest és l'única prioritat".

   En aquest sentit, en insistir-li en si no mentia, Puig ha afirmat: "No li enganye. És evident que en política no es pot dir 'd'aquesta aigua no en beuré'. Però en aquests moments en cap cas està en la meua agenda, en els meus pensaments o en els meus somnis. Crec que que en aquests moments el fonamental és desenvolupar acords importants", ha insistit.

colaboracio