Puig sobre Ford Almussafes: "S'han fet les coses molt bé i estem convençuts que tindrà noves oportunitats"

Publicado 14/11/2019 14:15:07CET
Planta de Ford a Almussafes
ARCHIVO

VALÈNCIA, 14 Nov. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat aquest dijous davant la reunió del Comité d'empresa Europeu de Ford que se celebra a Colònia (Alemanya) que en la planta d'Almussafes (València) "s'han fet les coses molt bé", és la que té major nivell de productivitat de totes les fàbriques europees i, per tant, està convençut que "va a tindre noves oportunitats".

"Nosaltres aspirem al fet que la planta de Ford més competitiva d'Europa, que és la d'Almussafes, seguisca sent considerada així per qui decideix finalment, que és Ford a EUA", ha dit en ser preguntat pels mitjans sobre la trobada a Alemanya.

Puig ha reiterat que Ford és per a la Comunitat una empresa "fonamental" també per la seua capacitat "tractora" d'altres indústries auxiliars i ha mostrat la seua esperança en què "tinga èxit en la seua transformació" en un moment en el qual la indústria de l'automòbil viu "una situació molt especial".

Aquest, ha recordat, ha d'enfrontar-se a "grans canvis" que afecten el combustible, l'organització i la pròpia cultura de l'ús de l'automòbil.

"Més enllà de la qüestió que ens preocupa dels motors dièsel que ara van a fer-se a EUA, hi ha altres oportunitats. Està la planta de bateries i hi ha altres oportunitats que estic segur que es poden aconseguir ".

Contador
colaboracio