Publicado 30/11/2020 18:44CET

Puig nomena com a assessor un excandidat de Cs per al desplegament del pla Vega Renhace

Ximo Puig en una videoconferència
GVA

VALÈNCIA, 30 Nov. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha nomenat com a assessor un excandidat de Ciutadans per Alacant, l'empresari Antonio Alonso Miravete, qui va anar com a número nou de la llista de la província per al Congrés en les eleccions generals del 2019, per al desplegament del pla 'Vega Renhace'.

El seu nomenament, publicat en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) d'aquest dilluns, entra en vigor a partir de desembre com a personal eventual amb funcions d'assessor del president valencià. Assumeix el càrrec de delegat al Baix Segura per a impulsar 'Renhace'.

Alonso Miravete, empresari d'Almoradí (Alacant), ja va ser designat com a comissionat del president per a la comarca alacantina del Baix Segura, en matèria d'interlocució i intermediació entre l'àmbit tècnic i els agents socials.

Des d'ara assumeix el cárrec d'assessor de Ximo Puig, també líder del PSPV, per al desplegament de 'Vega Renhace'. Aquest pla ja va ser presentat i es desenvolupa a partir d'ara per a la reconstrucció del Baix Segura després de la DANA de setembre del 2019.

Segons fonts de Presidència, el nou eventual entra a temps complet a la Generalitat per a centrar-se en el desplegament del programa, mentre que l'altre comissionat, Jorge Olcina, continua lligat en seguir en la Universitat d'Alacant, on és catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  El Gobierno prohíbe echar a 'okupas' si la entrada en la vivienda se produce sin "intimidación o violencia"

 2. 2

  Madrid prohíbe reuniones en casas y adelanta el toque de queda a las 22h con hostelería cerrada una hora antes

 3. 3

  La familia Rivera despide, por última vez, a José Rivera 'Riverita'

 4. 4

  Policía descarta accidente laboral: el feligrés fallecido que fue a ayudar no llevaba herramientas

 5. 5

  Robles pide explicaciones al JEMAD tras conocer que ha sido vacunado de Covid-19