À Punt desplega una programació especial per a informar de la gota freda

Càmera i micro d'À Punt
À PUNT MÈDIA - Archivo
Publicado 18/10/2018 14:51:26CET

VALÈNCIA, 18 Oct. (EUROPA PRESS) -

À Punt ha preparat un desplegament especial per a "informar puntualment de l'evolució de la gota freda i de les seues conseqüències", informa la radiotelevisió pública valenciana a través d'un comunicat.

Un desplegament que es podrà seguir tant en la televisió com en la ràdio, en la web i en les xarxes socials. Així, en internet i xarxes els internautes podran "seguir minut a minut l'episodi de pluges previst a partir de hui a la Comunitat Valenciana".

La ràdio d'À Punt, per la seua banda, ha programat un informatiu especial que arrancarà a les 23.00 hores i que es perllongarà durant tota la nit.

Igualment, i coincidint amb la previsió de major intensitat de les pluges, la televisió oferirà avanços informatius a les 23.15 hores i a les 00.05, a més dels espais de notícies habituals.

A més, l'informatiu del matí del divendres s'avançarà una hora i començarà a les set. Tant els magazins 'El Matí À Punt' com 'À Punt Directe' en televisió, com 'Al ras' i 'Pròxima parada' en ràdio, seguiran de prop tota l'actualitat vinculada al temporal de pluges a les zones més afectades.

colaboracio