22 de febrer de 2020
 

Renfe arranca la venda 'online' de l'AVLO amb problemes puntuals de connexió i llargues llistes d'espera

Publicado 27/1/2020 16:43:53CET
Imatge que presentava la web www.avlorenfe.com als pocs minuts d'iniciar-se la venda d'AVLO
EUROPA PRESS

MADRID, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

Renfe ha iniciat a les 13.00 hores d'aquest dilluns la venda 'online' de bitllets de l'AVLO, el tren AVE 'low cost' que engega el pròxim 6 d'abril, amb problemes puntuals de connexió a la pàgina web habilitada per a comercialitzar aquest nou servici que, una vegada permetia l'accés, registrava una llarga llista d'espera 'virtual' per a adquirir plaça.

Sobre les 13.10 hores, una vegada s'accedia a la web www.avlorenfe.com, aquesta comunicava a l'usuari que fins a més de 200 persones estaven en eixe moment intentant adquirir plaça.

Renfe ven l'AVLO de moment només per Internet, a través d'aquesta web. A més, per a comprar un bitllet cal registrar-se prèviament com a viatger en la web habitual de Renfe, lloc que també va presentar problemes de connexió durant el matí.

Fonts de Renfe van indicar a Europa Press que "s'estaven registrant problemes els primers minuts" i que l'operadora "treballa per a solucionar-ho".

En ocasió de l'inici de la comercialització del seu nou AVE de baix cost, la companyia ferroviària ha llançat una promoció comercial per la qual posa a la venda durant deu dies 1.000 bitllets diaris a 5 euros per a viatjar entre Madrid i Barcelona.

Entre els bitllets que s'ofereixen en el marc d'aquesta promoció es poden trobar places per a viatjar des del dia que s'estrena l'AVLO i fins al 31 d'agost, un període que comprèn així les vacances de Setmana Santa i d'estiu.

A més dels 1.000 bitllets promocionals a 5 euros, l'operadora comercialitza ja els bitllets habituals, el preu dels quals oscil·larà entre els 10 i els 60 euros en funció de la demanda.

No obstant açò, els viatgers que vullguen afegir prestacions al seu viatge, com transportar una segona maleta o triar seient, hauran de pagar un suplement.

A més, el nou AVE de baix cost no comptarà amb una de les principals característiques de l'AVE convencional de Renfe, la del compromís voluntari de puntualitat.

TRES VIATGES DIARIS DES DEL 6 D'ABRIL

Renfe començarà a explotar l'AVLO el 6 d'abril amb una oferta de tres viatges per sentit. Els nous trens partiran de l'estació d'Atocha a les 9.15 hores, a les 16.00 hores i a les 20.35 hores.

Les eixides des de Barcelona Sants s'han fixat a les 9.25 hores, a les 16.25 hores i a les 20.00 hores.

La companyia ferroviària preveu engegar dos noves freqüències més al llarg de l'any, una quarta al maig i una cinquena al setembre.

Contador
colaboracio