Publicado 04/10/2022 10:53

Rescatat un home de 91 anys desaparegut a Bunyol

Imatge del rescat
GUARDIA CIVIL

   VALÈNCIA, 4 Oct. (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil de València ha rescatat un home de 91 anys que havia desaparegut a Bunyol (València) després d'eixir a caminar.

   El succés va ocórrer el passat dia 1 sobre les 14.30 hores, i va alertar la nora del desaparegut, que va cridar la Guàrdia Civil "molt angoixada i nerviosa". Segons declaracions dels familaires, l'home portava desaparegut des de les 11 del matí, quan va eixir a caminar pels voltants.

   Degut al temps transcorregut, es va iniciar un dispositiu de cerca per a tractar de localitzar-li. En ell van participar diverses patrulles de la Companyia de la Guàrdia Civil de Requena.

   A causa de la peculiar orografia de Bunyol i al temps transcorregut des de la desaparició, es va sol·licitar també la intervenció dels mitjans aeris, que li van localitzar estès en el sòl a les 18 hores, en un barranc proper a l'antiga fàbrica cementera, al costat de la N-III.

   Després de comprovar que es trobava totalment desorientat, magolat, atordit i deshidratat, els components de la Guàrdia Civil van començar els primers auxilis fins que va arribar l'ambulància medicalitzada.

   Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia de Requena.