Publicado 22/09/2020 16:55CET

Rescaten una conductora borratxa suspesa en l'aire i amb el risc de despenyar-se a Godelleta

Manera En el qual Va quedar El Vehicle
GUARDIA CIVIL

VALÈNCIA, 22 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil ha rescatat a Godelleta (València) una conductora embriaga que estava atrapada en un vehicle accidentat i amb perill de precipitar-se al buit, en quedar suspesa en l'aire després d'eixir-se de la carretera.

Sobre les 2.15 hores d'aquest dilluns, la dona va patir el sinistre en un camí rural proper a la CV-424 i va quedar atrapada en el cotxe entre un arbre i un mur de contenció, informa l'institut armat en un comunicat.

El vehicle es va eixir pel marge dret i va quedar enganxat en la part posterior a la barrera semirígida de protecció que delimita la calçada amb un barranc. Encara dins, la conductora patia un greu perill de caiguda en no poder eixir.

Després de rebre l'avís, els efectius de trànsit van arribar fins al cotxe a peu per una zona molt escarpada i amb vegetació frondosa de canyes i esbarzerars, travessant un rierol, fins a aconseguir rescatar-la de l'interior.

Com el trajecte fins a la carretera era complicat, un guàrdia civil va transportar a la dona sobre la seua esquena i la va portar a un lloc segur. Allí va rebre atenció de les lesions, primer pels agents i després pels servicis d'emergències.

Una vegada atesa, la conductora va donar resultat positiu en la prova d'alcoholèmia. En l'actuació van participar efectius del subsector de trànsit de València.

Contador
colaboracio