Publicado 27/06/2022 13:31

Ribó destaca que el nomenament de Bernabé permetrà una connexió amb Delegació de Govern "molt fluïda"

Archivo - L'alcalde de València, Joan Ribó, i , Pilar Bernabé, en una imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA - Archivo

   VALÈNCIA, 27 juny (EUROPA PRESS) -

   L'alcalde de València, Joan Ribó, ha ressaltat aquest dilluns que el nomenament de la fins ara regidora d'Esports, Pilar Bernabé, en substitució de Gloria Calero al capdavant de Delegació de Govern és "una notícia molt positiva" perquè suposarà que "una connexió" entre institucions "molt fluïda". "Estic segur que treballarem molt bé colze a colze", ha recalcat.

   Ribó, en declaracions als mitjans, ha assenyalat sobre aquest tema que amb "anteriors delegats que no eren de la ciutat calia explicar-los alguns assumptes perquè no els coneixien", però en aquest cas Bernabé coneix els temes de la ciutat "amb una claredat meridiana

   Així mateix, ha apuntat que l'elecció de delegats de Govern procedents del govern de València és "un indicador que en la ciutat les coses no estan hisenda tal mal quan ens agafen càrrecs".

   Ribó ha comentat que aquest mateix matí ja ha parlat amb Bernabé i li ha desitjat "molta sort" i ha ressaltat en aquest sentit que "sempre" han mantingut "una bona relació" i s'ha mostrat segur que seguiran mantenint "una molt bona" connexió és la seua nova etapa al capdavant de delegació.

colaboracio