7 de abril de 2020
 
Publicado 28/2/2020 18:51:11 +01:00CET

Sanitat confirma el desé cas de coronavirus a la Comunitat Valenciana

Hospital Arnau de Vilanova
GVA - Archivo

VALÈNCIA, 28 Feb. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquesta vesprada el desé cas de coronavirus a la Comunitat Valenciana: un home que havia acudit a l'Hospital Arnau de Vilanova de València amb símptomes compatibles amb la malaltia i que, malgrat no haver viatjat a zones que tenen focus del virus, sí té relació amb el periodista que es va contagiar a Milà.

Segons ha indicat el departament que dirigeix Ana Barceló en un comunicat, les primeres anàlisis han confirmat la presència del virus. El pacient, que no va viatjar a Milà, ha tingut contacte amb el periodista que va donar positiu ahir en l'hospital Clínic de València, però no va viatjar. En aquests moments es troba ingressat en l'hospital amb bon estat de salut.

Amb aquest cas, sumen ja 10 els contagiats a la Comunitat Valenciana: quasi tots en la província de València, excepte el jove de Borriana que es va contagiar en un viatge a Milà i que roman ingressat en l'Hospital de la Plana de Vila-real. Dels casos a València, sis tenen relació amb el periodista que es va contagiar durant el seu viatge, un altre és un estudiant italià que havia estat en la "zona roja" del nord d'Itàlia i l'altra és una dona ingressada a Sagunt que havia viatjat recentment a Milà.

colaboracio