3 de abril de 2020
 
Publicado 27/2/2020 12:29:29 +01:00CET

Sanitat confirma dos nous casos de coronavirus a Madrid i el nombre d'infectats és de 14 a Espanya

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, compareix després de la reunió del Comité de Seguiment del coronavirus pels casos confirmats de pacients infectats amb el virus a Madrid, en el Ministeri de
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 27 Feb. (EUROPA PRESS) -

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, ha informat que s'han registrat dos nous casos de coronavirus Covid-19 a la comunitat de Madrid, identificats "aquesta matinada".

Segons les dades preliminars, cap dels dos hauria viatjat a algun país de risc on s'estiguen registrant brots, com ara Itàlia, Iran, Corea del Sud o la Xina.

Les autoritats sanitàries madrilenyes estan investigant "ara mateix" els casos, però "no està clar un possible vincle epidemiològic" amb un altre brot, per la qual cosa es qualifiquen de moment com a contagis locals, segons ha avançat Simón, qui ha demanat prudència i ha referenciat a la comunitat de Madrid per a obtindre més detalls dels contagis. Els positius s'hauran de confirmar a nivell nacional en el Centre Nacional de Microbiologia, tal com marca el protocol.

Així, a hores d'ara Espanya registra catorze casos positius per coronavirus, en concret, cinc a Canàries, quatre a Madrid, dos a la Comunitat Valenciana, dos a Catalunya i un a Analusia.

colaboracio