Actualizado 01/12/2009 19:10 CET

Sinde diu que seria "un gran plaer" dipositar una còpia de l'arxiu Centelles a Barcelona

MADRID, 1 Dic. (EUROPA PRESS) -

La ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, ha manifestat hui que seria "un gran plaer" proporcionar una còpia de l'arxiu de Centelles perquè estiguera "dipositada" a Barcelona i que des del Ministeri estan "sempre disposats a col·laborar" amb la Generalitat i amb els ciutadans de Catalunya.

En este sentit s'ha manifestat la ministra, davant de les preguntes dels periodistes que es van interessar per a saber la seua valoració a les declaracions del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, qui ha considerat que la compra de l'arxiu fotogràfic per part del Ministeri es devia a una "maniobra política".

Segons ha manifestat la titular de Cultura, el Ministeri portava "moltíssim temps" en negociacions amb els hereus del fotògraf valencià Agustí Centelles per a comprar este llegat, i ha recordat que, com en molts altres casos, l'Estat compra obres o arxius perquè estiguen "a disposició dels ciutadans".

Així, ha indicat que els ciutadans de Catalunya, sempre que ho necessiten, podran consultar o tindre al seu disposició les seues obres.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Fran Rivera, entre la espada y la pared, mintió públicamente sobre la herencia de Paquirri

 2. 2

  Cantabria mantendrá el cierre perimetral y de los municipios en el puente de diciembre

 3. 3

  Makoke y Diego Matamoros firman la paz, cenan juntos en un restaurante

 4. 4

  Salud Pública cierra el colegio Torreánaz de Medio Cudeyo por el aumento de casos Covid

 5. 5

  España logra la tercera posición en Eurovisión Junior 2020 con Soleá