El 'Somni' obrirà les actuacions de Sagunt a Escena al Teatre Romà

Publicado 25/7/2019 15:56:55CET
IVC/NEREA COLL - Archivo

VALÈNCIA, 25 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'escenari del Teatre Romà de Sagunt acollirà divendres la producció de l'Institut Valencià de Cultura 'Somni', un espectacle creat a partir de 'Somni d'una nit d'estiu' de William Shakespeare, amb dramatúrgia de Núria Vizcarro i direcció de Juan Carrillo. Serà la primera activitat de Sagunt a Escena al Teatre Romà.

La 36 edició del festival comença a rodar hui amb la inauguració oficial de la mà de l'espectacle de la Finestra Nou Circ 'Memphis Rock & Circ' a La Glorieta de Sagunt, la inauguració de l'exposició de la Tira de Dones al carrer del Castell i el concert per a dolçaina i piano 'Notes a la ciutat' de Luis Sanz, tots espectacles gratuïts i per a tots els públics.

El repartiment de 'Somni' l'integren Jordi Collado, Saoro Ferre, Héctor Fuster, Ariana Higón, Sergio Jiménez, Laia Porcar, Mónica Portillo i Cesca Salazar.

El 'Somni' que es veurà al Teatre Romà és una adaptació feta per Núria Vizcarro, dramaturga, directora i actriu de la companyia La Ravalera.

La direcció és del mexicà Juan Carrillo, que va inspirar Núria Vizcarro amb l'adaptació que va fer del 'Macbeth' de Shakespeare, en què situa l'acció al Mèxic revolucionari del 1910 i que va titular 'Mendoza'.

S'ha triat aquesta obra perquè es pretenia relacionar-la amb el context local, i això ho veiem en 'Somni', que posseeix aquest vincle amb les llegendes de Castelló: éssers màgics, naturalesa, passió i amor, i a més es desenvolupa durant la màgica Nit de Sant Joan, en la qual es barreja el real amb la fantasia.

Contador
colaboracio