Sorolla, una mostra de pedra natural i un festival de rock, plans a La Marina per al pont d'octubre

Archivo - Arxiu - La Marina de València proposa plans per a tots els públics en la setmana dels ponts d'octubre
LA MARINA DE VALÈNCIA - Archivo
Publicado: viernes, 6 octubre 2023 18:51

   VALÈNCIA, 6 Oct. (EUROPA PRESS) -

   La Marina de València presenta una oferta "per a tota la família" al pont d'octubre amb l'exposició 'Sorolla. Una nova dimensió', que presenta la figura del pintor valencià a través de les arts digitals, la mostra 'Stone Made Art', de pedra natural en el Veles e Vents, o el festival 'Love to Rock' que torna els dies 13 i 14.

   Per a la Marina, "no hi ha millor manera de celebrar el dia de la Comunitat Valenciana que prop del seu mar, per això el port històric de València ompli la seua agenda, un any més, amb plans pensats per a tota la família en la setmana dels ponts d'octubre".

   La Base de la Marina de València, alberga l'exposició immersiva "més gran de l'Any Sorolla", una mostra que empra les arts digitals en les seues més de 2.000 m2 d'espai expositiu. El visitant pot endinsar-se en alguns dels quadres "més icònics" de l'artista en la seua sala de realitat virtual o conéixer més sobre el seu univers a través de la sala immersiva 360.

   D'altra banda, en el marc del festival d'arquitectura, Open House València 2023, que se celebra els dies 20 i 21 d'octubre, l'edifici de Veles e Vents acull una exposició temporal de la mà de Gómez Grau.

   Baix el lema 'Stone Made Art', i fins al 6 de novembre, l'empresa valenciana dedicada a l'extracció de pedres naturals acosta els visitants a l'art d'aquests materials de disseny amb una mostra de peces pétreas i mobiliari urbà.

   El dissabte 7, la zona de Marina Nord es convertirà en l'escenari de la millor música 'remember' amb una festa tardeo que començarà les 17.00 hores. 'Remember La Pèrgola' celebra una altra edició reunint a alguns dels DJ "més reconeguts" com Angie Rool, Coqui Selection, DJ Veneno o Jesús Brisa. L'accés és gratuït i per a majors de 18 anys.

   Per la seua banda, el festival de música 'Love to rock' torna a la Marina Nord per a celebrar, els dies 13 i 14 d'octubre, la seua quarta edició. Lori Meyes, Visca Suecia, Cupido o Delaporte se citaran en la dàrsena valència, al costat de molts altres cantants del gènere, en una trobada que reuneix innovació, gastronomia, cultura i esport, i que convida també als més xiquets a gaudir de la bona música.

   La Marina de València completa aquesta programació d'esdeveniments culturals i d'oci amb una àmplia oferta d'esports nàutics i "la millor gastronomia" per a "gaudir dels ponts i festius d'octubre amb vista al mar".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià