La temporada d'exhibició de companyies valencianes comença al Rialto amb 'El Moble' d'Albena Teatre

'El Moble', D'Albena Teatre
REMITIDA INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA.
Publicado: miércoles, 22 marzo 2023 17:17

   VALÈNCIA, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -

   'El Moble', d'Albena Teatre, és l'espectacle que obrirà al Teatre Rialto el Cicle d'Exhibició de Companyies Valencianes, informa l'Institut Valencià de Cultura.

   Es tracta d'una producció d'Albena Teatre, basada en un text original de Juan Carlos Rubio i Yolanda García Serrano amb versió valenciana de Juli Disla, que ha sigut dirigida per Rafa Calatayud i està interpretada per Juli Disla i Cristina Fernández Pintado.

   La funció parla d'un moment en la relació d'una parella. Carles i Tere serien la parella ideal si no fora perquè el muntatge d'un senzill moble d'Ikea traurà a la llum la seua complicada convivència després de 25 anys. Amb cada tac, cada prestatgeria i frontissa, salten per l'aire les queixes ocultes, els fantasmes dormits. I és que quan un moble entra per la porta, l'amor ix per la finestra.

   D'aquesta manera, el muntatge ofereix "un pretext per a submergir-se en els més íntims conflictes d'una parella de més quaranta, que es troba prop de l'abisme".

   'El Moble', que es representarà del 23 al 26 de març, és una comèdia amb pinzellades dramàtiques, conclouen des de l'IVC.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià