27 de febrer de 2020
 
Publicado 27/1/2020 15:51:10CET

Torra demana a Torrent revertir la inhabilitació perquè "posarà en risc les institucions"

El president de la Generalitat, Quim Torra, intervé en un ple del Parlament de Catalunya, Barcelona, 27 de gener del 2020.
Pau Venteo - Europa Press

BARCELONA, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha demanat al president del Parlament, Roger Torrent, que defense els seus drets com a diputat i ha exigit a la cambra revertir la seua inhabilitació i ha advertit que si no ho fa "posarà en risc les institucions".

"Apel·le a tots els diputats que es revertisca aquesta irregularitat, aquest fet il·legal, de manera immediata. Si no és així, posaran en risc la continuïtat de les institucions", ha explicat Torra, en una prerrogativa que pot fer servir el president de l'executiu per intervenir quan ho considere convenient.

Prèviament, Torrent havia constatat que Torra ja no té acta com a diputat, però que això no comportava la pèrdua de la seua condició de president de la Generalitat i Torra ha exercit aquest dret i ha retret davant la cambra que no se l'havia informat de la inhabilitació i que eixia a defensar els seus drets.

Contador
colaboracio