Trobat un cos dins de les restes de l'avió que transportava Emiliano Sala

England Premier League - Cardiff City vs AFC Bournemouth
Mark Kerton/PA Wire/dpa
Publicado 4/2/2019 14:58:23CET

MADRID, 4 Feb. (EUROPA PRESS) -

La Subdivisió d'Investigació d'Accidents Aeris (AAIB) ha trobat aquest dilluns un ocupant de l'avió que portava el futbolista argentí Emiliano Sala i el pilot David Ibbotson entre les restes de l'aparell sinistrat i que va ser trobat diumenge en el fons del mar del Canal de la Mànega, han confirmat els propis investigadors.

Una cerca realitzada aquest diumenge va trobar, sobre les nou de la nit, l'avió Piper Malibu en el llit marí de la illa de Guernsey, quasi dos setmanes després de la seua desaparició el passat 21 de gener. El davanter de 28 anys havia viatjat des de Nantes, a l'oest de França, amb el pilot David Ibbotson per a fer el seu debut amb l'equip gal·lés Cardiff City.

"Sobre la base de l'anàlisi de les imatges de vídeo de ROV (vehicle subaqüàtic operat a distància), els investigadors de l'AAIB a bord del vaixell van arribar a la conclusió que l'objecte són restes de l'avió Piper Malibu perdut", va dir la branca d'Investigació d'Accidents Aeris de Gran Bretanya en un comunicat.

"Desgraciadament, en les imatges de vídeo del ROV es veu un ocupant entre les restes. L'AAIB ara està considerant els pròxims passos, en consulta amb les famílies del pilot i del passatger, i amb la policia", va explicar.

La cerca dels cossos havia cessat tres dies després de conéixer la desaparició, ja que les autoritats de la illa de Guernsey van comunicar que "les possibilitats de supervivència" eren "extremadament remotes".

La Subdivisió d'Investigació d'Accidents Aeris, després de trobar restes de l'avió sinistrat en una platja de Surtainville, al nord de França, va iniciar la cerca submarina amb l'ajuda d'un vaixell d'inspecció especialitzat que va acabar donant resultat aquest diumenge.

colaboracio