Publicado 26/10/2020 18:51CET

Trump denuncia una "conspiració de notícies falses" centrada en la covid-19 perquè Biden guanye les eleccions

El president dels Estats Units, Donald Trump, durant un míting.
Christy Prosser/ZUMA Wire/dpa

MADRID, 26 Oct. (EUROPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha denunciat aquest dilluns una "conspiració de notícies falses" de mitjans detractors centrada en la covid-19 perquè el candidat demòcrata, Joe Biden, obtinga la victòria en les eleccions presidencials del 3 de novembre.

"Els mitjans de comunicació de notícies falses estan tota l'estona: COVID, COVID, COVID", ha dit a Twitter. "Perdedors!", ha expressat abans de justificar l'alt nombre de casos al país a causa d'un cribratge massiu.

"Fem TESTS, TESTS i més TESTS. És una conspiració dels mitjans. La gent jove es recupera molt de pressa. El 99,9 per cent. El 4 de novembre tot canviarà completament", ha manifestat abans d'instar la població a anar a votar.

En aquest sentit, ha anunciat que aquest dilluns farà "tres grans mítings" i ha confirmat que està de camí a l'estat de Pennsilvània. "Tinc molt a dir sobre els mitjans deshonestos i el soporífer Joe. Hi ha una conspiració al país".

A més, ha criticat la gestió dels demòcrates i ha dit que "la gent fuig" d'estats com Nova York, Califòrnia i Illinois. "Els impostos i el crim han augmentat. Voteu Trump, faré que això faça un gir de 180 graus, i ràpid!".

Poc després, el magnat ha difós un vídeo per recordar el seu lema de campanya. "Tinc un gran lema que ha funcionat perquè l'he fet funcionar, perquè l'he seguit: fer que Amèrica torne a ser gran. Sona simple, però no és bonic?".

"Després va arribar la plaga, vam tancar, hem salvat milers de vides i ara la nostra economia s'està recuperant més ràpid que cap altra economia del món. Però hi ha una altra cosa que hem fet que molta gent no entén, que és posar Amèrica en primer lloc", ha explicat.

Així, ha subratllat que ha fet aquesta recomanació a líders d'altres països. "Cal posar els país en primer lloc. Quan senten això no els sembla agradable, però jo els ho dic. (...) Per nosaltres primer és Amèrica i sempre ho serà".

Contador
colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  La agonía de un explorador polar, contada por una mancha en su diario

 2. 2

  El Gobierno propone limitar a 6 personas las reuniones en Navidad y toque de queda a la 1.00 en Nochebuena y Nochevieja

 3. 3

  La teniente coronel Silvia Gil, primera mujer que dirigirá una Comandancia de la Guardia Civil al asumir la de Teruel

 4. 4

  Rocío Flores se apunta a la tendencia beauty más arriesgada

 5. 5

  Elena Tablada estalla contra los que cuestionan cómo educa a su hija Ella