Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat la setmana vinent a París

Publicado: viernes, 9 diciembre 2022 13:33

   VALÈNCIA, 9 Dic. (EUROPA PRESS) -

   Turisme, en col·laboració amb Turespaña i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, promociona la setmana vinent a París l'oferta turística de la Comunitat Valenciana, segons informa la Generalitat.

   D'aquesta manera, dilluns que ve, 12 de desembre, tindrà lloc a la capital de França un esdeveniment promocional que congregarà a més de 50 operadors i mitjans turístics francesos.

   La presentació de la destinació Comunitat Valenciana a París la realitzarà el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb la directora de l'Oficina Espanyola de Turisme a París, María José Gómez, i el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata.

   L'esdeveniment tindrà lloc a l'hotel Intercontinental Òpera de París, on després de la presentació de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana tindrà lloc un còctel amb productes valencians, i a més la Cambra Oficial de Comerç d'Espanya a França (COCEF) oferirà un sopar.

   El sopar estarà elaborat mitjançant una col·laboració a quatre mans dels xefs José Manuel Miguel, del Restaurant BEAT a Calp, i el xef de l'Hotel Intercontinental Ópera de París, Laurent André. Després del sopar, amb postres oferides per la Comunitat Valenciana, s'entregaran els premis COCEF 2022.

EL MERCAT FRANCÉS A LA COMUNITAT

   L'emissor francés protagonitza un destacat i ininterromput creixement a la Comunitat Valenciana des de 2012, sobretot a partir de 2015, han indicat les mateixes fonts. L'any 2021, el mercat francés es va convertir en el primer emissor, amb un creixement interanual del 49,2%, si bé les dades de 2021 estan influenciats per l'impacte de la pandèmia per Covis en altres mercats, ja que en aquests moments el mercat francés torna a ocupar la segona posició, després del mercat britànic.

   L'ascens d'aquest mercat a la Comunitat registrat en 2022, en concret de gener a juliol, arriba al 154,3% interanual, encara que no arriba a aconseguir les xifres de 2019 (-7,6%).

   Pel que fa al perfil del turista francés que visita la Comunitat Valenciana, segons les dades dels primers set mesos de 2022, roman 10,5 dies i realitza una despesa mitjana diària de 84,8 euros.

   Es tracta d'un mercat que presenta una forta estacionalitat. Així, les dades de 2021 mostren que els mesos de juliol a setembre concentren el 61,1% enfront del 49,8% de mitjana. La motivació principal del turista francés per a visitar la Comunitat Valenciana és gaudir de l'oci (81,9%) i motius personals (11,6%).

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià