La vaga de taxistes manté tancat al trànsit el carrer Colón de València i provoca retencions en altres vies

Taxis en el carrer Colón de València
EUROPA PRESS
Publicado 31/7/2018 10:23:16CET

VALÈNCIA, 31 Jul. (EUROPA PRESS) -

La vaga de taxistes que es desenvolupa aquests dies en diverses ciutats espanyoles manté tancat el carrer Colón de València i està provocant retencions en algunes grans vies de la capital, informa la sala de gestió de trànsit de l'Ajuntament.

Segons l'última actualització de les dades, de les 09.30 hores, es registren retencions en l'avinguda del Cid, entre Tres Creus i Pérez Galdós, per una marxa lenta de taxis. Açò també afecta els recorreguts en direcció a Sant Francesc de Borja, Pintor Benedito i Plaça d'Espanya.

A més, segueix tancat el carrer Colón, on els conductors es concentren des d'ahir dilluns davant la seu de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.

Les diferents associacions de taxistes valencians han decidit continuar aquest dimarts amb l'aturada indefinida que duu a terme el sector en considerar que les propostes que els ha traslladat --en una reunió celebrada ahir-- el Ministeri de Foment són "atractives" però "molt escasses", al mateix temps que des del Govern "no s'ha oferit cap compromís ferm".

colaboracio