València Basket reforça el quart lloc amb una palissa a l'Unicaja

Bàsquet/Lliga Endesa.- (Crònica) València Basket reforça el quart posat amb una palissa a Unicaja
ACB
Actualizado: jueves, 25 abril 2019 10:56

Iberostar Tenerife venç a 'La Penya' per a lluitar el 'playoff'

MADRID, 25 Abr. (EUROPA PRESS) -

El València Basket va passar per damunt (96-57) de l'Unicaja de Màlaga aquest dimecres, quan es va disputar el partit ajornat de la jornada 27 de la Lliga Endesa, un triomf que obri bretxa en el 'Top 4', mentre que Iberostar Tenerife va guanyar (79-72) a Divina Segurs Joventut en partit avançat de la jornada 30.

El quadre 'taronja' va fer molt dany en la zona a un quadre malagueny que va donar continuïtat a la seua mala actuació el diumenge davant el Cafés Candelas Breogán. Un triple de Matt Thomas sobre la botzina del descans va deixar ja a 21 als malaguenys al descans (48-27). L'artilleria exterior va acabar sent un festival en La Fontenta.

Dubljevic (20 punts) i tant Matt com Will Thomas, amb cinc de sis i quatre de quatre en triples, van portar al València de manera imparable a la seua 18ª victòria, en lluita directa pel quart lloc. Els de Jaume Ponsarnau trauen dos triomfs més 'basket-average' a l'Unicaja, amb els malaguenys veient a més estrènyer la lluita per estar entre els huit primers.

I és que en dos victòries hi ha cinc equips, amb Iberostar sumant-se a la lluita en guanyar el seu partit avançat de la jornada 30 per la 'Final Four' de la Basketball Champions League de la FIBA del 3 al 5 de maig. L'equip aurinegre es va apuntar un altre duel directe per a posar-se a un triomf de l'octau, precisament 'La Penya'.

El conjunt de Badalona va patir la inspiració de San Miguel (22 punts) i Javi Beirán (11 punts, 7 rebots i 4 assistències). La trobada en La Laguna va començar millor per al Divina Segurs Joventut, però des d'un 26-17 en el segon quart, els locals van prendre el comandament d'un duel entre dos equips que mesuraven la seua marxa irregular en les últimes setmanes.