Publicado 23/06/2021 10:42CET

València desallotjarà les platges a partir de les 19 hores per Sant Joan

Operari de neteja de platges de València
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA

   VALÈNCIA, 23 juny (EUROPA PRESS) -

   Les platges de la ciutat de València es desallotjaran aquest dimecres a partir de les 19 hores i es barrarà el seu perímetre, amb motiu de la nit de Sant Joan i per a evitar que es produïsquen botellons i aglomeracions.

   A causa de la pandèmia, s'ha organitzat un dispositiu especial de la Nit de Sant Joan que comptarà amb 213 agents de la Policia Local, més efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, segons ha explicat el cos municipal en xarxes socials. Un Lloc de Comandament Avançat coordinarà el dispositiu.

   L'alcalde de València, Joan Ribó, ja va subratllar fa setmanes que l'Ajuntament descartava "totalment" la celebració en les platges de la ciutat de la Nit de Sant Joan enguany i per segon exercici consecutiu a causa de la Covid-19.

   El primer edil va argumentar que no li pareixia raonable que el consistori faça una convocatòria d'aquest tipus quan encara no ha conclòs la pandèmia i segueixen produint-se contagis i ha demanat esperar fins a quan "els riscos siguen nuls".

   No obstant açò, l'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió Sostenible de Residus i Neteja d'Espai Públic, ha establit un reforç del dispositiu de neteja en Sant Joan, segons ha anunciat el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo.

colaboracio