23 de febrer de 2020
 

Vox defensa el pin parental: "Els pares saben molt millor que els professors què és millor per als seus fills"

Publicado 17/1/2020 13:18:49CET
El portaveu de Vox al Congrés dels Diputats, Iván Espinosa de los Monteros, en una imatge d'arxiu.
Jesús Hellín - Europa Press

MADRID, 17 Ene. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de Vox al Congrés dels Diputats, Iván Espinosa de los Monteros, ha defensat aquest divendres implantar el pin parental a Múrcia i ha argumentat que "els pares saben molt millor que els professors què és millor per als seus fills".

En una entrevista a Telecinco, que ha recollit Europa Press, Espinosa de los Monteros ha assegurat que la mesura que ha exigit Vox per aprovar els pressupostos a Múrcia "és tan natural i de tanta llibertat" que no s'explica "com pot haver-hi tanta polèmica".

"Jo, que tinc una filla de 8 anys, si algun dia venen a fer-li una xarrada per parlar d'altres coses que no són matemàtiques, llengua... vull saber-ho i poder autoritzar-ho", ha explicat, i ha acusat l'esquerra de voler "adoctrinar" els xiquets.

En aquest context, el portaveu de Vox ha insistit que la mesura que ha impulsat la formació perquè els pares autoritzen l'assistència dels seus fills a classes amb continguts sobre diversitat sexual i afectiva ofereix més "llibertat".

"Si els pares volen que els seus fills vagen a religió ho han d'autoritzar de manera expressa. Si el col·legi fa una activitat extraescolar han d'autoritzar-ho. Així doncs, si els fan una xarrada sobre certs continguts és natural que els pares vullguen poder autoritzar els seus fills perquè hi vagen", ha sostingut.

Espinosa de los Monteros ha criticat a més el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i la ministra d'Educació, Isabel Celáa, després que l'executiu central anunciara dijous que recorreria davant dels tribunals la implantació del pin parental. "No creuen en la llibertat, no creuen en la diversitat d'opinions", ha resolt.

colaboracio