Agro.- CatalunyaCaixa té 200 oficines agràries per assessorar el sector

Sede de CatalunyaCaixa
CATALUNYACAIXA
Actualizado 05/12/2011 19:14:36 CET

BARCELONA, 5 Dic. (EUROPA PRESS) -

CatalunyaCaixa té 200 oficines especialitzades en el sector agrari distribuïdes per les quatre províncies que assessoren financerament autònoms, empreses i cooperatives.

En un comunicat, l'entitat ha assenyalat que 7.000 usuaris del Pack Agroalimentari han domiciliat l'abonament de la Declaració Única Agrària (DUN) de la Generalitat, fet que representa la canalització de les ajudes directes concedides a un 13% dels beneficiaris.

2.000 d'aquests beneficiaris han tramitat també amb CatalunyaCaixa --entitat col·laboradora de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural-- la declaració anual que han d'efectuar els titulars d'explotacions agràries per poder optar a determinades ajudes.

L'entitat ha destacat que el sector agrari té un valor afegit "que va més enllà de la seva aportació al valor afegit brut (VAB), quan es té en compte la contribució dels aspectes mediambientals i socials associats al desenvolupament de la seva activitat".

La interacció de CatalunyaCaixa amb els productors catalans s'ha intensificat aquest any amb la firma de convenis amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (Fcac), l'Associació de Seccions de Crèdit i l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi).

Europa Press Comunicados Empresas