Agro.- Sorli Discau invertirà 10 milions en un complex comercial i un supermercat

Supermercado Sorli Discau
SORLI DISCAU
Actualizado 14/04/2012 13:31:27 CET

Les noves obertures podrien suposar unes 70 contractacions

BARCELONA, 14 Abr. (EUROPA PRESS) -

Sorli Discau invertirà 10 milions d'euros aquest any en l'obertura d'un complex comercial a Sant Vicenç de Montalt (Barcelona) d'uns 4.500 metres quadrats, i un supermercat a Premià de Mar (Barcelona) amb una superfície de 2.000 metres quadrats.

En declaracions a Europa Press, el director general de Sorli Discau, Julio Santos, ha explicat que les obres del complex comercial, que inclourà dos edificis amb piscina, instal·lacions esportives i un supermercat, s'iniciaran en dos de mesos i suposaran una inversió de quatre milions.

De fet, les previsions eren obrir aquest complex l'any passat juntament amb el de Vilassar de Dalt (Barcelona) --la companyia té un altre complex comercial a Premià de Dalt--, si bé no ha estat possible per problemes amb els permisos.

En un parell de mesos també es preveu iniciar les obres del macrosupermercat amb aparcaments, que comportarà una inversió de sis milions d'euros, aproximadament.

La cadena de supermercats preveu que aquestes dues obertures, que podrien estar operatives l'abril del 2013, comportin al voltant d'unes 70 contractacions --40 el complex comercial i 30 el supermercat--.

7 MILIONS DE BENEFICIS

Sorli Discau va guanyar més de set milions el 2011, respecte dels 11 milions de guanys de l'any anterior, de manera que els beneficis s'han reduït un 36,3%: "Tenim menys marge, però seguim treballant i lluitant tot i que la competència s'hi escarrassa ".

Les vendes s'han tancat en pla, ja que s'han mantingut en els 203 milions d'euros, i les previsions per a aquest any passen per mantenir aquesta estabilitat en el volum de negoci.

La companyia també disposa de dues gasolineres a Premià de Dalt i Montmeló (Barcelona), que segueixen aguantant les vendes amb entre 20 i 22 milions de litres anuals.

Sorli Discau té unes reserves de 49 milions d'euros, per la qual cosa "hi ha caixa per seguir invertint", segons Santos, qui ha indicat que la companyia està sospesant obtenir unes naus al Masnou (Barcelona), propietat de la multinacional de teixits elàstics Dogi, per obrir un nou complex comercial en el termini de dos anys.

Europa Press Comunicados Empresas