Agro.- Vichy Catalán presenta un aval de 3 milions als jutjats per comprar Cacaolat

Logotipo de Cacaolat
CACAOLAT
Actualizado 05/07/2011 21:09:49 CET

BARCELONA, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

Vichy Catalán ha presentat al jutjat Mercantil 6 de Barcelona un aval de 3 milions d'euros per optar a la compra de Cacaolat, la quantitat mínima que els administradors concursals han fixat com a requisit per tenir drets preferents de compra, ha confirmat a Europa Press el conseller delegat de la companyia, Joan Renart.

L'oferta del grup català, que ha estat el primer a presentar l'oferta de compra davant els jutjats, garanteix el manteniment dels llocs de treball de Cacaolat i el projecte industrial "a llarg termini", ha avançat aquest dimarts 'La Vanguardia'.

El conseller delegat de la companyia de begudes ha confiat que el jutge prengui una decisió abans de l'agost, perquè Cacaolat pugui aconseguir la tresoreria que necessita i reprendre així l'activitat habitual, ja que ara mateix té vigent un expedient de suspensió i reducció de jornada laboral.

"Espero i desitjo que puguem ser els propietaris", ha manifestat Renart, que ha afirmat que el grup preveu finançar la compra de Cacaolat en bona part amb fons propis.

Renart ha admès que el sector dels batuts és nou per a Vichy Catalán, però ha assegurat que "dins l'equip, hi ha persones molt formades en el sector làctic".

"No som lleters, però no desconeixem el sector, i el més important és tenir ganes de fer les coses ben fetes", ha defensat.

La venda de Cacaolat queda pendent que el jutjat dicti la sentència que autoritzi la unitat productiva --la marca i els actius productius de l'empresa-- dins del concurs, de manera que les empreses autoritzades encara poden presentar les ofertes.

Altres grups que han manifestat el seu interès per Cacaolat són Leche Pascual, Corporació Alimentaria Peñasanta (Capsa) --la matriu de Central Lechera Asturiana-- i Victory.

Europa Press Comunicados Empresas